widhtwidth
Garmin Approach S20 Golfklocka

Garmin Approach S20 Golfklocka REA

KAMPANJ

Färg

1 999,00 kr2 499,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Garmin Approach® S20 är en tunn och lätt golfklocka med GPS som ger dig stor fördel på banan tack vare fler än 40 000 förinlästa banor, inklusive hinder och Greenvy samt den nya funktionen Garmin AutoShot™-spelspårning - för detaljerad spelanalys på Garmin Connect®. Klockan kan även användas som aktivitetsmätare¹ och ger dig smartaviseringar² så att du enkelt kan vara både uppkopplad och behålla din aktiva livsstil.At a Glance

Vägledning innan du svingar

Oavsett om du spelar en lugn golfrunda med vänner på din lokala favoritbana eller står på tee på den där fantastiska banan du alltid velat spela på så vet Approach S20 vilken golfbana du är på – och hur långt ifrån nästa green du befinner dig. Klockans högkänsliga GPS-mottagare ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan ge järnet med gott självförtroende. På den högupplösta skärmen ser du avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Du ser också avstånd till hinder, doglegs och layups.

 

 

AutoShot™-spelspårning

AutoShot™-spelspårning håller automatiskt koll på slagen3 på fairway och mäter avstånden så att du kan analysera rundan på Garmin Connect när du spelat klart.

Spela fler rundor

Approach S20 har ett litiumjonbatteri med lång batteritid så att du kan slutföra långa rundor eller ta de där extra hålen. Nu kan du enkelt få in en hel helg fylld av golf med upp till 15 timmar i GPS-läge innan batteriet behöver laddas. För daglig användning i aktivitetsmätningsläge kan du räkna med att batteriet klarar upp till 8 veckor mellan laddningarna.

 

Garmin Connect – ditt golfcommunity

Garmin Connect är ett golfcommunity online som ger dig fantastiska analyser av din golfrunda. Hämta automatiskt rundan, jämför den med din senaste runda och håll koll på förbättringar i spelet för varje bana du spelar. Garmin Connect kan också sammanställa de bästa resultaten för varje hål och sammanställa din perfekta runda för att visa dig din sanna potential för varje bana.


 

Lär känna greenen

Greenvy-funktionen i Approach S20 visar greenens rätta beskaffenhet och utformning. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering för att få rätt avstånd till hålet.
 

 

Håll reda på din score direkt på handleden

Approach S20 hjälper dig att räkna slag under hela rundan. När du är klar kan du spara, granska och till och med använda Garmin Connect™ Mobile-appen på din smartphone för att föra över och dela den perfekta rundan med dina golfvänner online. 

Smart och uppkopplad

Missa inga viktiga sms, mejl eller meddelanden under rundan på grund av att telefonen ligger i väskan. Approach S20 är en smart klocka som fungerar som en trådlös förlängning av din kompatibla smartphone och visar smartaviseringar direkt på klockan². Via Bluetooth®-teknik kan du nu läsa det där mejlet eller sms:et du har väntat på, även om du är mitt på banan. Med Approach S20 får du också ett helt nytt sätt att träna din sving tillsammans med Garmin TruSwing™ (tillval). Den kan paras ihop med sensorn och direkt visa viktiga svingdata på klockan – ingen smartphone eller surfplatta behövs. Med S20 och TruSwing™ har du möjlighet att kontrollera data om din sving, t.ex. svingspår och svinghastighet och du ser det direkt på handleden.

 

Den enda klocka du behöver

Som en bonus visar den snygga golfklockan Approach S20 även vad klockan är, så att du kan använda den som en vanlig klocka. Approach S20 är robust och vattenklassad för 5 ATM (50 meter) och har dessutom en inbyggd aktivitetsmätare med uppmaningar som hjälper dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. En inbyggd mätare ger total distans och hjälper dig att hålla koll på hur långt du har gått.

 

 

¹Noggrannhet för aktivitetsmätning
²När den är ihopparad med en kompatibel smartphone
3Bollens läge och kontaktyta kan påverka slagspårning. Spårningen fungerar inte på puttar. Vissa slag, särskilt chip-slag vid greenen, kanske inte kan spåras.

 

Bluetooth®-logotypen ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all Garmins användning av det märket är licensierad.

Tillverkare

Namn

Garmin

Varianter

Garmin Approach S20 Golfklocka

1 999,00 kr 2 499,00 kr

Garmin Approach S20 Golfklocka

1 999,00 kr 2 499,00 kr

Garmin Approach S20 Golfklocka

1 999,00 kr 2 499,00 kr

Garmin Approach S20 Golfklocka

1 999,00 kr 2 499,00 kr