widhtwidth
Garmin Approach S60 Premium Golfklocka
Garmin Approach S60 Premium Golfklocka
Garmin Approach S60 Premium Golfklocka
Garmin Approach S60 Premium Golfklocka

Garmin Approach S60 Premium Golfklocka REA

KAMPANJ

Färg

Antalst

5 299,00 kr5 899,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En golfklocka med oöverträffad stil och funktionalitet. Med golfklockan Approach® S60 får du den information du behöver för en perfekt och snabb strategi. Den visas på en stor 1,2-tums pekskärm med snygg design som passer lika bra utanför banan.

At a Glance

Bra golfstil

Med en ändamålsenlig lätt design och överlägsen stil, är Approach S60 en förstklassig livsstilsklocka likaväl som en högpresterande golfklocka. Med autentiska golffunktioner och dekorerad urtavla får du den klassiska golfstilen samtidigt som den avancerade keramiska infattningen ger dig hållbarhet både på och utanför banan

Approach S60

Aldrig har det varit så enkelt

Avancerade och användarvänliga funktioner såsom automatisk banigenkänning och automatisk hålövergång ger dig exakt den information du behöver för att spela som bäst, precis när du behöver den. Och med 1,2-tumsfärgskärmens stora siffror och nya intuitiva användargränssnitt är det enklare än någonsin att toppa ditt spel.

Håll koll på poängen

Med sensorteknik för att förbättra identifieringsnoggrannheten identifierar funktionen AutoShot automatiskt slag1 längs fairway och registrerar utslagslagplatser och avstånd för senare analys på Garmin Connect™. Den automatiska funktionen för slagmätning ger dig automatiskt avstånd för varje identifierat slag längs banan.

Keep Track

Känn till varje detalj på din bana

Approach S60 är förladdad med kartor över fler än 40 000 golfbanor runt om i världen och den erbjuder automatiska hämtningar2 av uppdateringar för dem du spelar oftast när du synkroniserar den med Garmin Connect.

Få avstånd till varje plats på golfbanan, liksom PlaysLike-avstånd som justerar avståndsmått för att beräkna slag i upp- och nedförsbacke, så att du kan välja den bästa klubban för situationen. Och med hjälp av funktionen Peka på mätpunkt kan du peka på valfri punkt på kartan för exakt mätning till den exakta platsen – exempelvis fairway, bunkrar, vattenhinder och mycket mer.

Know Your Course

Nå fram till flaggan

Med greenvy ser du varje greens sanna form var du än är på banan och det ger dig möjlighet att manuellt dra och släppa flaggan på rätt plats för dagen och få större noggrannhet. PinPointer-funktionen talar även om riktningen till flaggan när du har ett blindslag.

Reach the Pin

Alltid banans mästare

Tävla mot andra golfare på över 40 000 banor eller se hur du står dig mot dina vänner med Garmin Golf-appen. Varje bana har sin egen veckovisa topplista där vem som helst kan delta eller skapa sin egen turnering och bjuda in andra spelare att tävla. Med Approach S60 kan du se ditt score segla upp på topplistan i realtid medan du slutför rundan.

Know Your Swing

Personlig klocka med smarta finesser

Synkronisera Approach S60 med din kompatibla smartphone3 och få smartaviseringar för inkommande samtal, sms, e-post och andra meddelanden. Du kan ansluta på andra sätt också, exempelvis med Garmin Golf-appen och tävla på topplistor med vänner på vilken som helst av våra 40 000 banor. Hämta egna urtavlor, appar och widgets från Connect IQ™-butiken. Anpassa urtavlan med ett foto från din mobila enhet med Face It-appen.

Personal Timepiece

Var aktiv på och utanför banan

Med upp till 10 timmars batteritid medan du spelar golf – eller upp till 10 dagar i klockläge – håller Approach S60 jämna steg med dig. Använd den för mer än bara golf med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning och mycket mer. Med funktioner för aktivitetsmätning, däribland inaktivitetsstapeln, vibrationsvarningar, kalorier och steg hjälper Approach S60 dig att hålla dig i form, dag ut och dag in.

1Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
2Garmin Connect™ Mobile-appen krävs
3När den är ihopparad med en kompatibel telefon

 

Tillverkare

Namn

Garmin

Varianter