widhtwidth
Garmin TruSwing Sensor

Garmin TruSwing Sensor

1 599,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

TruSwing™ är sensorn med många olika mätdata för din sving som visas direkt på handleden med hjälp av en kompatibel Garmin Approach® och golf-GPS eller i Garmin Connect Mobile-appen.

 

Praktiskt och användbart

TruSwing™ är svingsensorn som gör att du kan vara helt fokuserad under träningen – du slipper störa koncentrationen genom att ta fram din smartphone eller surfplatta för att titta på data. Med TruSwing kan du stå kvar i rätt position och bekvämt kontrollera dina svingdata på handleden med en kompatibel Approach®-enhet. TruSwing-sensorn är det enda verktyget för svinganalys som kan samverka med en golf-GPS från Garmin. Du kan snabbt visa data på klockorna Approach S4, S5, S6 och S20 samt på handenheterna Approach G7 och G8. Det innebär att du kan använda sensorn under en övningsrunda även om du inte vill ta med dig din smartphone.

TruSwing kan också unikt paras ihop med golfklockan Approach S6 och då ge dig ytterligare data för handledsrörelsen. När du använder Approach S6 tillsammans med TruSwing registreras och visas ytterligare data för handledsrörelsen i en 3D-animering (finns på Garmin Connect Mobile) som visar hur din handled rör sig genom svingen i förhållande till svingspåret.

 

Förbättrar din prestation även när du inte är på banan

Du kommer att märka hur dessa mätvärden hjälper dig att bli bättre när du går med i Garmin Connect, vårt golfcommunity online. Där kan du överföra och analysera dina resultat – och jämföra dem med ditt föregående övningspass. Du kan också använda Garmin Connect™ Mobile-appen med din kompatibla smartphone för att direkt dela och diskutera mätvärden online med ditt golfproffs eller andra vänner och rådgivare.

Med TruSwing-sensorn får du svinganimeringar i 3D i realtid i appen samt jämförelser mellan två svingar, överlagrade på varandra. Via analys på Garmin Connect kan du identifiera exakt var du kan göra ändringar. Till exempel: genom att ändra kombinationen av klubbladets vinkel och svingspårets vinkel kan du göra betydande ändringar i bollens bana.

 

Liten, lätt och mångsidig

TruSwing är inte bara praktisk, den är dessutom liten, lätt och smidig. Den monteras under greppet på klubban med ett enkelt, robust klämfäste som inte glider eller roterar, så att du kan koncentrera dig helt och hållet på ditt spel.

¹Kompatibel med klockorna Approach S4, S5, S6 och S20 samt handenheterna Approach G7 och G8.

Tillverkare

Namn

Garmin